Om Gravgaver.no

Oppretting av gravstøtter på Vår Frelsers gravlund i Oslo. Året er 1985 og en litt yngre versjon av meg – i Hummel-shorts og med hodet fullt av Homer og Günter Grass – kan sees til venstre. Foto: Espen Bratlie / NTB Scanpix ©

 

Ansvarlig for dette nettstedet er Per-Erik Skramstad / Webkommunikasjon.no, som blant annet driver med fotografering og markedsføring for kunstnerne som lager gravstøtter i rustfritt (egentlig: syrefast) stål. Du kan se bilder av disse her: Gjenskinn gravminne.

Nettstedet mottar ingen støtte, men samarbeider med organisasjoner og museer som ønsker det.

Om webredaktøren

Jeg har i alle år vært opptatt av dødens plass i vår kultur og gravminnekultur. De som har lest debutromanen min, Kvinne med bananer, skjønner det. I mine yngre dager interesserte jeg meg svært for henrettelsesmetoder på 1500- og 1600-tallet og bøddelens og rakkerens posisjon i samfunnet. Noe av det omfangsrike materialet jeg laget den gang, har interesse for enkelte sære sjeler, så derfor publiserer jeg litt etter hvert det jeg tror er mest interessant. Folkebøker fra tidlig nytid var også en lidenskap for en del år siden; mye av dette materialet har jeg fortsatt og deler det i den grad jeg har tid.

Det siste tiåret har jeg vært spesielt interessert i siciliansk og gotlandsk historie, noe som du kan lese mer om på nettstedet Wondersofsicily.com og denne undersiden om Gotland her på Gravgaver.no.

Ved siden av arbeidet for Gjenskinn gravminne har jeg spesialisert meg på webrelatert arbeid innen privat helsevesen og reiseliv med jobber for blant andre Volvat, Aleris, Teres Medical Group (Colosseumklinikken, Nobel Clinic etc.), Hurtigruten, Formium (kunst i det offentlige rom), Cosmo Clinic og nettstedet Fakta om plastisk kirurgi, Spitsbergen Travel (Svalbard), Storebrand etc.

Alle bilder er tatt av meg dersom ikke annet er anført. De kan ikke benyttes uten etter avtale. Send meg en epost og si hva du trenger.

Jobbrelaterte henvendelser: Kontakt meg på telefon 909 64 159
Henvendelser, tilbakemeldinger eller rettelser: Send en epost til skramstad@webkommunikasjon.no