Om Gravgaver.no

Oppretting av gravstøtter på Vår Frelsers gravlund i Oslo. Året er 1985 og en litt yngre versjon av meg – i Hummel-shorts og med hodet fullt av Homer og Günter Grass – kan sees til venstre. Foto: Espen Bratlie / NTB Scanpix ©

 

Ansvarlig for dette nettstedet er Per-Erik Skramstad / Webkommunikasjon.no, som blant annet driver med fotografering og markedsføring for kunstnerne som lager gravstøtter i rustfritt (egentlig: syrefast) stål. Du kan se bilder av disse her: Gjenskinn gravminne.

Jeg har i alle år vært opptatt av dødens plass i vår kultur og gravminnekultur. De som har lest debutromanen min, Kvinne med bananer, skjønner det. I mine yngre dager interesserte jeg meg svært for henrettelsesmetoder på 1500- og 1600-tallet og bøddelens posisjon i samfunnet. Noe av det omfangsrike materialet jeg laget den gang, har interesse for enkelte, så derfor publiserer jeg litt etter hvert det jeg tror er mest interessant.

Ved siden av arbeidet for Gjenskinn gravminne jobber jeg som webredaktør for Volvat. De tilbyr privatfinansierte helsetjenester innenfor så forskjellige områder som kreftomsorg, legevakt, plastisk kirurgi, urologi etc.

Tidligere har jeg hatt oppdrag for blant annet Hurtigruten, Spitsbergen Travel, Teres Medical Group, Aleris, Storebrand.

Jobbrelaterte henvendelser: Kontakt meg på telefon 909 64 159
Tilbakemeldinger eller rettelser: Send en epost til skramstad@webkommunikasjon.no